Nükleer Teknoloji Ve Radyasyon Güvenliği bölümü Türkiye'nin 1 farklı şehrinde toplam 1 farklı üniversitede bulunmaktadır.
Yoğunlukla haymana meslek yüksekokulu içinde yer almaktadır.Temel Yeterlilik puan türü ile üniversitelere öğrenci alan bölümün öğrenim süresi 2 yıldır.Başarı sıralaması 2019 göre 0 ile -1 arasında değişmektedir.
En son güncellenen 2019 taban puanları 0 ile -1 arasında değişiyor.Bölümünün 2019 taban puanı verilerine göre en yüksek puanla aldığı üç üniversite {{uni1}}, {{uni2}}, {{uni3}} kurumlarıdır.Yine 2019'da en düşük puanla {{uni4}}, {{uni5}}, {{uni6}} kurumları öğrenci almıştır.Bölümü en fazla kazanan öğrenciler {{city1}}, {{city2}} ve {{city3}} şehirlerinde üniversite sınavına girmişlerdir.
Neredeoku.com'da üniversite bölümlerinin son 5 yıldaki taban puan, kontenjan, hangi şehirlerden kazanıldığı gibi bilgilerine ulaşabilirsiniz.Tüm Nükleer Teknoloji ve Radyasyon Güvenliği bölümü ve bütün bölümlerin bilgilerine Neredeoku.com platformu üzerinden ulaşabilirsiniz.Bütün veriler Yükseköğretim Kurumu'nun Atlas uygulamasından alınmıştır.Birçok devlet üniversitesinde Nükleer Teknoloji ve Radyasyon Güvenliği bölümü olduğu gibi vakıf üniversitelerinde de bulunmaktadır.Vakıf üniversitelerindeki bölümlerin farklı bursluluk tipleri bulunmaktadır.
Ücretsiz
İnceleÜcretsiz
İnceleÜcretsiz
İncele%100 Burslu
İnceleNükleer Teknoloji ve Radyasyon Güvenliği bölümü 2019 öğrenci sıralaması nedir?
Nükleer Teknoloji ve Radyasyon Güvenliği bölümünde 2019 yılı için öğrenci sıralaması 0 ile 1.756.456 arasında gerçekleşti.
Nükleer Teknoloji ve Radyasyon Güvenliği bölümü 2019 taban puanı nedir?
Bölümde 2019 yılı için öğrenci puanları 0 ile 286 arasında gerçekleşti.
Nükleer Teknoloji ve Radyasyon Güvenliği bölümüne hangi şehirlerden öğrenciler yerleşmiştir?
Antalya, İstanbul şehirlerinde bölümün olduğu üniversiteler mevcuttur.