Nükleer Tıp Teknikleri bölümü v2 farklı şehirde 2 farklı üniversitede bulunmaktadır. Çoğunlukla haymana meslek yüksekokulu içinde bulunur.
Bölümün öğrenim süresi en az 2 yıl kadar sürmektedir. Öğrencileri Temel Yeterlilik puan türü ile üniversitelere dahil olmaktadır.Başarı sıralaması 2019 göre 0 ile -1 arasında değişmektedir.
Üniversitelerin bu bölümdeki taban puanları 0 puanından başlayıp -1 puanına kadar çıkabilmektedir.Girmenin en zor olduğu Nükleer Tıp Teknikleri bölümü olan üç üniversite Dokuz Eylül Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Okan Üniversitesi olarak örneklenebilir.Puanları en düşük olanlar ise Dokuz Eylül Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Okan Üniversitesi kurumlarıdır.En çok {{city1}}, {{city2}}, {{city3}} illerindeki öğrenciler bölümü kazanmıştır.
Bütün üniversite bölümlerinin kontenjan, taban puan, tavan puan gibi bilgilerinin son 5 yıllık verisini Neredeoku.com'da bulabilirsiniz.Neredeoku.com olarak tüm üniversite bölümlerini listelediğimiz gibi Türkiye'deki bütün Nükleer Tıp Teknikleri bölümlerini de listelemekteyiz.Yükseköğretim Kurulu(YÖK)'nun üniversite adaylarına sunduğu Atlas kaynağından derlenmiştir.Hem devlet üniversitelerinde hem de özel üniversitelerde bölüm olarak yer alır.
Ücretsiz
İnceleÜcretsiz
İncele%100 Burslu
İnceleNükleer Tıp Teknikleri bölümü 2019 öğrenci sıralaması nedir?
Nükleer Tıp Teknikleri bölümünde 2019 yılı için öğrenci sıralaması 0 ile 1.368.571 arasında gerçekleşti.
Nükleer Tıp Teknikleri bölümü 2019 taban puanı nedir?
Bölümde 2019 yılı için öğrenci puanları 0 ile 283 arasında gerçekleşti.
Nükleer Tıp Teknikleri bölümüne hangi şehirlerden öğrenciler yerleşmiştir?
İzmir, İstanbul şehirlerinde bölümün olduğu üniversiteler mevcuttur.